Driftsleder

Publisert 30.03.2022

Frist: 2. mai 2022

 

Nesje er en møbelprodusent med lange tradisjoner hvor vi kombinerer fine materialer og god fagkunnskap for å produsere skreddersydde møbler og innredningsløsninger. Det er stor etterspørsel etter kortreist kundetilpasset innredning i markedet. De fleste av våre kunder holder til på Østlandet og i fjor etablerte vi salgskontor med showrom og eget monteringsteam på Studio Skøi i Oslo.

Våre eiere som består av Sjøvik Group sammen med bedriftens ansatte og nettverk har store ambisjoner og vi fortsetter i år en spennende videreutvikling av selskapet og merkevaren Nesje.

For å kunne betjene den store etterspørselen samtidig som vi utvikler nye produktgrupper trenger vi å styrke vår organisasjon med en driftsleder til møbelfabrikken som ligger utenfor Molde. Vi ser etter
deg som har bred IT-forståelse, erfaring fra ledelse, produksjonsstyring og logistikk, og som har lyst til å være med på å utvikle et selskap med en stolt møbelhistorie.

Arbeidsoppgaver

  • Produksjonsplanlegging fra ordreinngang til prosjektene er ferdig montert
  • Innkjøp og lagerstyring for spesialproduksjon
  • Administrere utvikling og drift av våre IT-systemer sammen med eksterne IT-konsulenter
  • Ansvar for maskiner, utstyr og lokale
  • Kvalitets- og HMS-ansvar
  • Bygge team hvor det sikres nødvendig kompetanse og et positivt arbeidsmiljø

Ønskede kvalifikasjoner

  • Dokumentert ledererfaring fra praktisk arbeid
  • Gode IT-ferdigheter
  • God kunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

Du er en positiv, løsningsorientert person som får energi av å lage flotte designprodukter sammen med andre. Du liker å ta ansvar, er praktisk anlagt, strukturert og har en god gjennomføringsevne. Du er opptatt av kvalitet og nøyaktighet, er serviceinnstilt, har kundefokus og har god forretningsforståelse.

Vi tilbyr

En spennende stilling hvor du blir en sentral person i videreutviklingen av en tradisjonsrik møbelfabrikk. Vi har ordnede arbeidsforhold og er godkjent som lærebedrift. Stillingen rapporterer til daglig leder. Lønn etter avtale. Bedriften har AFP.

Høres dette spennende ut? Send en søknad via Finn-kode 253987577 eller via mial i linken nedenfor. Hvis du har spørsmål om stillingen, kontakt daglig leder Ragnhild Nesje på telefon 48140258.

Søknader behandles fortløpende.