Prosjektleder

Publisert 30.03.2022

Frist: 2. mai 2022

Nesje er en møbelprodusent med lange tradisjoner hvor vi kombinerer fine materialer og god fagkunnskap for å produsere skreddersydde møbler og innredningsløsninger. Det er stor etterspørsel etter kortreist kundetilpasset innredning i markedet. De fleste av våre kunder holder til på Østlandet og i fjor etablerte vi salgskontor med showrom og eget monteringsteam på Studio Skøi i Oslo. 

Våre eiere som består av Sjøvik Group sammen med bedriftens ansatte og nettverk har store ambisjoner og vi fortsetter i år en spennende videreutvikling av selskapet og merkevaren Nesje. 

For å kunne betjene den store etterspørselen søker vi etter en prosjektleder til møbelfabrikken som ligger utenfor Molde. Vi ser etter deg som har erfaring fra møbelproduksjon, AutoCad, prosjektledelse og som liker å skape resultater sammen med andre.

Arbeidsoppgaver

  • Konstruksjon av møbler og innredning. Vi benytter tegneprogrammet IMOS, et AutoCad-basert konstruksjonsprogram for møbler.
  • Utarbeide produksjonsunderlag
  • Innkjøp til spesialproduksjon
  • Tett kontakt med kunder og interiørarkitekter

Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring fra møbelkonstruksjon og/eller produksjon
  • Gode IT-ferdigheter
  • God kunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

Du er en positiv, løsningsorientert person som får energi av å lage flotte designprodukter sammen med andre. Du er opptatt av kvalitet og nøyaktighet, er serviceinnstilt, har kundefokus og forretningsforståelse.

Vi tilbyr

En spennende stilling hvor du blir med og videreutvikler en tradisjonsrik møbelfabrikk. Vi har ordnede arbeidsforhold og er godkjent som lærebedrift.  Du blir en del av et faglig solid og godt arbeidsmiljø, med mulighet til både faglig og personlig utvikling.  Lønn etter avtale. Bedriften har AFP-ordning. 

Høres dette spennende ut? Send en søknad via Finn-kode 253987577 eller via mial i linken nedenfor. Hvis du har spørsmål om stillingen, kontakt daglig leder Ragnhild Nesje på telefon 48140258.

Søknader behandles fortløpende.