Privat bolig i Oslo

Kunden flyttet fra leilighet i sentrum til denne koselige eneboligen fra 60-tallet, og ønsket å tilpasse den til deres livsstil som en familie på fire.

“Vi jobbet oss frem til et helt nytt og mye mer funksjonelt kjøkken, ny entréløsning med mange skreddersydde møbler fra Nesje og ny belysningsplan. Samtidig veiledet vi kunden i valg av ny peis.”

– Ida Harr

“Med en godt utarbeidet plan for kjøkkenet kunne kunden selv bestille sitt nye kjøkken fra Kvik, som vi har komplementert med skreddersydde elementer fra Nesje. En skreddersydd hylle i enden av høyskapene gjør at man blir møtt med et flott blikkfang i stedet for en tom sideplate. Hyllen over kjøkkenbenken er også spesialdesignet av oss.”

 

– Ida Harr

I entréen lot vi oss inspirere av gammel shaker-stil hvor man brukte lange knaggrekker til å henge alt fra stoler til lysestaker opp på veggen. Det fine med dette konseptet er at man på en pen måte kan lage knagger i både voksen- og barnevennlig høyde. Videre har entréen fått sittebenk med skohyller, hattehylle, garderobe og oppbevaring til nøkler og annet fra Nesje.”

– Ida Harr

Kunde Nyinnflyttet familie til enebolig på Risløkka
Design Ida Harr
Fotograf Cronje Strøm